پاورپوینت بررسی شیر با ماندگاری بالا (شیر ESL) | |
تعداد صفحات | ۹ |
نوع فایل | PowerPoint |
حجم فایل | ۱٫۱۹ Mb |
پاورپوینت بررسی شیر با ماندگاری بالا (شیر ESL)
در این قسمت پروژه با موضوع بررسی شیر با ماندگاری بالا (شیر ESL) به صورت فایل powerpoint برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت را در زیر نشان داده شده است.
صنعت شیر بدون شک یکی از گستردهترین بخشهاي صنایع غذایی در دنیا ست، ارقام سرمایه گذاري در صنعت غذا نشان دهنده جذب بیش ا ز ۵۰ درصد آن در صنعت شیر است. در صنعت شیر علاوه برتولید فراوردههاي قابل مصرف در بازار خرده فروشی، بخش بزرگی از مواد اولیه دیگرکارخانه هاي مواد غذایی مانند صنعت شیرینی و شکلات و بیسکوئیت، فراوردههاي گوشتی و غیره تامین میشود. برخی از فراوردههاي جانبی صنعت شیر در کارخانه هاي نوشابه سازي و تولید کاغذ گلاسه نیز کاربرد دارند. ترکیباتی نیز براي واحدهاي داروسازي تولید میشوند. گستره تولیدات صنعت شیر به گونه اي است که آن را مادر صنعت غذایی می نامند.
فرآیندهای زیادی برای استفاده از شیر بر روی آن انجام می گیرد. نمودار جریان برای فرآوری شیر در شکل ارائه شده است.
شیر یک ماده غذایی بسیار قابل فساد است. عملیات حرارتی شیر برای تهیه ایمنی شیر (ایمنی میکروبیولوژیکی) برای مصرف انسان ضروری است. اهداف اصلی عملیات حرارتی کاهش جمعیت میکروبی ، چه بیماری زا و چه عامل فساد، غیرفعال کردن آنزیم ها و به حداقل رساندن واکنش های شیمیایی و تغییرات فیزیکی است. پردازش حرارتی شیر می تواند باعث بروز واکنشهای ناخواسته مانند از بین رفتن ویتامین ها و مواد مغذی اساسی و تغییر رنگ ، عطر و طعم شود.
شیر با ماندگاری طولانی مدت (ESL) در بسیاری از کشورها سهم قابل توجهی در بازار کسب کرده است.
محصولات ESL محصولاتی هستند که به روشی اصلاح شده اند که تعداد کاهش میکروبها در آنها بیشتر از روش پاستوریزاسیون طبیعی باشد و در شرایط بهداشتی شدید بسته بندی شده و دارای دارای ماندگاری طولانی مدت تعریف شده در شرایط تبرید هستند.
پاورپوینت بررسی شیر با ماندگاری بالا (شیر ESL) | |
تعداد صفحات | ۹ |
نوع فایل | PowerPoint |
حجم فایل | ۱٫۱۹ Mb |